Unable to see models from CWU

Discussion in 'Technical Support' started by NOOBO, May 12, 2019.

  1. NOOBO

    NOOBO String

    Joined:
    Aug 30, 2016
    Messages:
    7
    Nebulae:
    4
    I've tried a lot of things, verified my game files, installed packs people suggested, restarted the game numerous times. I've even got the server pack that everyone should download but nothing seems to work.

    This includes conscript models and other things, I can see literally everything besides anything in the CWU tab.

    [​IMG] The image is just to detail that the model is also missing in the scoreboard (in game it's actually an error sign)
     
    • Zing Zing x 1
  2. rob

    rob `impulse-approved

    Joined:
    Aug 20, 2018
    Messages:
    1,700
    Nebulae:
    10,414
    i have this issue as well
     
    • Zing Zing x 1
  3. the better alex

    the better alex Nucleus

    Joined:
    Nov 29, 2018
    Messages:
    626
    Nebulae:
    1,096
    I have icons missing in the scoreboard, but my models register.
    Might just be you're missing a single model.
     
  4. NOOBO

    NOOBO String

    Joined:
    Aug 30, 2016
    Messages:
    7
    Nebulae:
    4
    You got any idea what model that may be, I've downloaded everything from the server's steam package as well as a bunch of other packs people have suggested?
     
  5. NOOBO

    NOOBO String

    Joined:
    Aug 30, 2016
    Messages:
    7
    Nebulae:
    4
    After reinstalling the addon pack, it still isn't working. A CWU guy thankfully gave me a screenshot of what he looks like, so if anyone can actually determine what pack this model is from, it'd be much appreciated. [​IMG]
     
  6. Surrator

    Surrator Molecule

    Joined:
    Apr 26, 2016
    Messages:
    2,497
    Nebulae:
    4,049
    Have you tried clearing your add-ons folder and opening gmod to let it reinstall?

    I had those models missing when I first joined and I fixed it that way

    just delete the gmas and tell me what happens
     
  7. NOOBO

    NOOBO String

    Joined:
    Aug 30, 2016
    Messages:
    7
    Nebulae:
    4
    Yeah, just did that today. The models work on single player, I can spawn the ragdolls in, I have yet to try it on the server - I'll try to see if they show on the server later I guess.
     
    • nebulous nebulous x 1
  8. NOOBO

    NOOBO String

    Joined:
    Aug 30, 2016
    Messages:
    7
    Nebulae:
    4
    Issue has been resolved, models were fixed after a clean re-installation of the game and the source games that come with it, as well as a re-installation of the addons.
     
    • nebulous nebulous x 2
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice